Ledige stillinger

Michael Skolen søger klasselærer til vores kommende 1. klasse – pr. 1. august 2024

Vi søger en lærer som er uddannet steinerlærer. Et menneske der vil indgå i et tæt kollegialt samarbejde omkring skolen fra børnehaveklasse til og med 2. Steiner HF. Vi forventer at du er i stand til på en ansvarlig måde at handle på egen hånd og skabe et godt forældresamarbejde og møde eleverne med varme, et åbent og kærligt sind.

Vi er:

  • Michael Skolen er en friskole, der blev grundlagt i 1976. Vi er en veletableret skole, der strækker sig fra børnehaveklasse til 2. Steiner HF og vi rummer omkring 370 elever.
  • Vi er en skole med et godt arbejdsmiljø, med en uformel og tryg omgangstone, samt et fælles værdigrundlag, som er baseret på Rudolf Steiners pædagogiske arbejdede.
  • Vi lægger stor vægt på at udvikle vores elevers faglige og sociale kompetencer og skabe et sundt og trygt lærings miljø for vores elever – herunder et tillidsfuldt samarbejde med forældre og kolleger.
  • Morgensang, årstidsfester, lørdagsskoler, elevoptræden og koncerter hører også til vores skoleliv.

Hvis ovenstående tiltaler dig, er du meget velkommen til at sende din ansøgning med relevante bilag til: Susanne Løwe Pihl: slp@michaelskolen.dk

Vedhæft venligst til ansøgning dit CV, referencer og uddannelsesbevis.

Løn efter gældende overenskomst mellem Finansministeriet og Lærernes Centralorganisation.

Vi afholder samtaler løbende, så send din ansøgning hurtigst muligt.

Ved spørgsmål: Susanne Løwe Pihl tlf. nr. 20424388. mail: slp@michaelskolen.dk

Som udgangspunkt er stillingen ikke en fuldtidsstilling.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Michael Skolen
Rudolf Steiner Skolen i Hjortespring
Stokholtbuen 25,
2730 Herlev
mail@michaelskolen.dk


Michael Skolens SFO søger en pædagog 

Som den ene af to pædagoger i et pædagogisk team på fire, bliver du en vigtig del af en lille skole med et stort fællesskab. Forældre, børn og skolens ansatte deler både hverdag og årstidsfester, og vi har brug for en, der vil bidrage til sammenholdet. 

Vi har til huse i et naturskønt område ved Sømosen i Herlev, så der er masser af udendørsaktiviteter året rundt.  

Steinerpædagogikken lægger stor vægt på håndarbejde, og vi mangler enten en der kan igangsætte og styre håndværksaktiviteter, som strik, hækling, syning, filtning, garnfarvning, papirproduktion og i det hele taget understøtte børnenes egne kreative ideer i værkstedet. Eller en, som er stærk i alt slags udendørsaktiviteter, bål, bålmad, snitning, havebrug, dyr, natur med mere.  

I skolens pædagogiske eftermiddagstilbud, for 1. til 3. klasse, skabes rammen af teamets engagement. Vi skaber et trygt sted for børnene, med plads til nye venskaber, boldspil, god mad, leg og masser af kreative projekter. Her er højt til loftet, masser af grin og sammenhold. SFO’en er et frirum efter skole, men det er også stedet hvor børnene udvikler deres sociale og praktiske færdigheder, ved at deltage og tage ansvar over for hinanden og fællesskabet. 

Vi søger en medarbejder med en god pædagogisk faglighed, et godt overblik, som er mødestabil, omsorgsfuld, initiativtagende og selv kan se hvor der er brug for en voksen. Du er iderig, kreativ, har et godt humør og kan lede en gruppe børn. 

Det er et plus hvis du har kendskab eller interesse for til steinerpædagogik.  

Stillingen er på 24 timer om ugen. Arbejdstiden ligger primært i eftermiddagstimerne fra kl. 12.30 -17.00, en ugentlig mødedag fra kl. 10.00, særlige weekenddage, samt morgen/formiddage i kortere perioder.  

Skolen har også brug for en sproglærer som kan undervise i “dansk som andet sprog” i timerne inden SFO’en åbner, så hvis du har kvalifikationerne, er der mulighed for at supplere SFO timerne. Yderligere kan der suppleres ved at være lærervikar i skolen.  

Løn og ansættelse efter overenskomst. 

Ansøgningsfrist: Så hurtigt så muligt, senest fredag 22. marts, samtaler holdes løbende. 

Start: 1. april eller snarest derefter.  

Ansøgning, CV og øvrige relevante oplysninger, sendes til:
sfo@michaelskolen.dk – mærket “Ansøgning” 

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at ringe til Gregers på telefon 22 25 10 77 bare ikke mellem 12.30-17.00. (SFO’ens åbningstid) 

Vi glæder os til at høre fra dig.  

Michael Skolen
Rudolf Steiner Skolen i Hjortespring
Stokholtbuen 25,
2730 Herlev
mail@michaelskolen.dk