Ledige stillinger

Michaelskolens SFO søger 2 pædagogiske medhjælpere fra 1. januar.

Vil du have en hverdag med en masse skønne børn.

På Michael skolen søger vi to pædagogiske medhjælpere til vores SFO, en til en fast stilling og en til et barselsvikariat fra 1. januar til 1. juli.

Sfo’en har til huse i et naturskønt område ved Sømosen i Herlev, med masser af ude liv og håndværksflid i vores værksted.

Her skaber vi et trygt sted for børnene, hvor man mødes, får nye venskaber, kan gøre sig i husflid, boldspil, god mad, leg og kreative projekter. Her er højt til loftet og masser af grin. Alle er med, både børn og voksne, til at gøre vores hus til et vigtigt sted at være.

Vi søger medarbejdere med overblik, som har energi og selv kan sætte ting i gang. Du skal turde være dig selv, og være nærværende, en god rollemodel for børnene.

Stillingen er på 21 timer om ugen. Arbejdstiden ligger i eftermiddagstimerne fra kl.12.30-17.00, en enkelt dag fra 10.00, samt få formiddage.

Ansøgningsfrist: Allersenest 20. november, meget gerne før.
Samtaler holdes løbende.

Ansøgning, CV og øvrige relevante oplysninger, sendes til: sfo@michaelskolen.dk Mærk ansøgningen ”pædagogisk medhjælper ”

Har du spørgsmål til stillingerne, er du velkommen til at ringe på til Gregers på telefon 22 25 10 77 bare ikke mellem 12.30-17.00. (SFO’ens åbningstid)
Vi glæder os til at høre fra dig