Brombærhuset søger 2 uddannede Rudolf Steiner pædagoger

Brombærhuset er en Rudolf Steiner børnehave/vuggestue, der hører til Michael Skolen. Vi ligger på grænsen mellem Ballerup og Herlev i et naturskønt område med Sømosen i vores baghave. Vi bruger ofte mosen, som var det vores egen.
Vi er 48 børnehavebørn, 12 vuggestuebørn og 14 voksne, der alle er med til at gøre hverdagen harmonisk, spændende, fantasiful og fuld af leg.

Vi søger to uddannede Rudolf Steiner pædagoger til vores børnehavegruppe 1. januar 2021 eller snarest muligt
Begge stillinger er på ca. 37 timer pr. uge.

Vi ønsker en kollega der:

• Er nysgerrig den pædagogiske praksis og gerne vil udvikle denne i samarbejde med sine kollegaer.
  • kan møde børnene, hvor de er og inddrage dem i aktiviteter og gøremål.
  • Kan tage ansvar og har overblik – også i pressede situationer.
  • gerne vil udelivet og kan lide at bruge naturen sammen med børnene.
  • kan påtage sig pædagogiske arbejdsopgaver lige fra eventyr og sangleg, til at planlægge og dokumentere aktiviteter mv. ud fra det enkelte barn og børnegruppens behov.
  • Har kendskab til de pædagogiske læreplaner og kan dokumentere sit arbejde skriftligt.
  • Har en åben indstilling til fællesskabet og samarbejdet med både børn, voksne og forældre.

Lidt om dig:

• Du hviler i dig selv og kan skabe tryghed og nærvær i relationen til børnene.
  • Du er imødekommende, empatisk og selvreflekterende.
  • Du er bevidst om din egen rolle som pædagog og som efterlignelsesværdig både i forhold til børn og voksne.
  • Du kan lide en aktiv hverdag, som består af mange forskellige opgaver.

Hos os møder du:

• Fagligt dygtige, engagerede kolleger og et stort fokus på børnenes trivsel.
  • Gode fysiske rammer både ude og inde.
  • Et godt forældresamarbejde med en engageret forældregruppe
  • Indflydelse på eget arbejde.
  • Corona har lært os mange ting og derfor er vi i øjeblikket i gang med en større forandringsproces. Du kan være med til at påvirke denne og blive en del af en ny kultur.

Lyder dette som noget for dig, så send en ansøgning til: mail@michaelskolen.dk

Der er ansøgningsfrist fredag d. 15. januar 2021. Vi afholder løbende samtaler. Vi opfordrer alle til at søge uanset erfaring.