Eurytmist og helseeurytmist søges

Læs mere om skolen på www.michaelskolen.dk

Der er tale om to selvstændige stillinger på henholdsvis 5 og 15 timer ugentlig.
Michael Skolen er en friskole, som underviser efter Rudolf Steiners pædagogiske principper. Skolen har ca. 350 elever fra børnehaveklasse til 12. klasse samt egen SFO, klub og børnehave.

Vi søger en dygtig og engageret eurytmist (5 timer), som kan varetage eurytmiundervisningen i børnehave, børnehaveklasse og 1. og 2. klasse. Klasselæreren deltager i alle eurytmitimer. 1. og 2. klasse har pianist til undervisningen.

Vi søger også en dygtig og engageret helseeurytmist (15 timer), som kan varetage helseeurytmien på hele skolen og i børnehaven. Vi ønsker en helseeurytmist, der ønsker at deltage i hele skolens liv såsom morgensang, årstidsfester og lignende. Man skal også indgå i de ugentlige lærermøder og konference samt deltage i forældremøder og netværks-samarbejde. Ligeledes skal man planlægge sin undervisning i tæt samarbejde med klasselærerne. En del skriftlighed og dokumentation kan påregnes i forbindelse med arbejdet.

Som skole ønsker vi, at samspillet mellem eurytmien og den øvrige undervisning prioriteres højt. Du vil blive del af et fagligt og kollegialt fællesskab.

Ansøgningen med relevante bilag sendes til mail@michaelskolen.dk

Ansøgningsfrist er 10. juni. Ansøgningerne behandles, når de modtages, og der indkaldes til samtaler løbende.

Yderligere oplysninger og aftale om besøg fås ved henvendelse til skolens kontor på tlf. 44 84 98 98 (ml. kl. 8.30-12.00).

Løn og ansættelsesforhold i henhold til gældende Fællesoverenskomst, Organisationsaftale for arbejdstidsaftale for lærere ved frie grundskoler indgået mellem Finansministeriet og Lærernes Centralorganisation.

Michael skolen
Stokholtbuen 25
2730 Herlev

Brombærhuset søger 2 pædagogmedhjælpere

Da vores to fantastiske pædagogmedhjælpere efter sommerferien skal i gang med at læse videre, søger vi to pædagogmedhjælpere til at blive en del af vores dejlige hus til start henholdsvis 1. juli og 1. august 2021.

Brombærhuset er en Rudolf Steiner institution med 50 skønne børnehavebørn, 12 vuggestuebørn og 14 voksne.
Vi hører til Michaelskolen og ligger på grænsen mellem Herlev og Ballerup i et dejligt naturskønt område med Sømosen i vores baghave – et område vi dagligt bruger med vores børn.

Personalegruppen er både mænd og kvinder, der alle bidrager til at gøre hverdagen rytmisk, harmonisk, spændende, fantasifuld med leg både ude og inde.

Vi søger to pædagogmedhjælpere der hviler i sig selv, og som udgangspunkt glædes over en hverdag i børnehøjde, besidder det gode humør og har et godt overblik.

Du er åben af sind, nysgerrig, fantasifuld, tålmodig og klar til opgaver af forskellig art.

Du skal kunne lide at lave aktiviteter med børn, og da udelivet er en stor del af vores hverdag, vil det derfor være et plus om du trives med dette samt aktiviteter i naturen, som børnene kan være en del af.
Kunne du, der er interesseret i stillingen, evt. gå med en lille pædagog i maven og på sigt ønske at uddanne dig til Steiner pædagog, er vi åbne for dette.

Send din ansøgning til:
brom@michaelskolen.dk senest 15. juni 2021.

Har du yderligere spørgsmål er du velkommen til at ringe på:
29 28 65 28 – spørg efter Line eller Hanne.

Brombærhuset v. Michaelskolen
Rudolf Steiner børnehave / vuggestue.
Stokholtbuen 25
2730 Herlev.