Ledige stillinger

Pædagog søges til Michael skolens SFO

Michaelskolen søger pr. 1. Januar 2023 et velkvalificeret menneske til en pædagogisk stilling i vores SFO. Meget gerne med kendskab til steinerpædagogik.

Vi har til huse i et naturskønt område ved Sømosen i Herlev, med masser af udeliv, bål, skov, hyggekroge og værksted.

Vores eftermiddagstilbud, er et pædagogisk tilbud, rammen er sat af vores dygtige medarbejdere, der arbejder ud fra Rudolf Steiners menneskebillede. Her skaber vi et trygt sted for børnene, hvor man mødes, får nye venskaber, kan gøre sig i husflid, boldspil, god mad, leg og kreative projekter mm. Her er højt til loftet, masser af grin. Alle er med, børn og voksne, til at gøre vores hus til et vigtigt sted at være, i at bære et ansvar over for hinanden og vores sociale fællesskab.

Vi søger en medarbejder med en god pædagogisk faglighed (antroposofisk), et godt overblik, mødestabil, omsorgsfuld og initiativtagende. Iderig og kreativ samt et godt humør. Vi forestiller os at du kan lede en gruppe børn og igangsætte projekter og arbejde selvstændigt.

Stillingen er på 24 timer om ugen.
Arbejdstiden ligger primært i eftermiddagstimerne fra kl.12.30 -17.00, en ugentlig mødedag fra kl. 10.00 samt enkelte formiddage og weekenddage.
Løn og ansættelse efter overenskomst.
Ansøgningsfrist: Så hurtigt så muligt, senest 6. december. Samtaler holdes løbende.
Ansøgning, CV og øvrige relevante oplysninger, sendes til: sfo@michaelskolen.dk

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at ringe til Gregers på telefon 22 25 10 77 bare ikke mellem 12.30-17.00. (SFO’ens åbningstid)

Vi glæder os til at høre fra dig.