Pædagog til skolens klubtilbud

Vi søger en pædagog til Klubben for 4.-6. klasse, eventuelt med interesse for havebrug.
Stillingen er på 21 timer/uge med mulighed for vikartimer og understøttende undervisning og ønskes besat 1. april eller snarest derefter.
For yderligere oplysninger kontakt skolens kontor på 44 84 98 98 (ml. 8.30-12.00 og 12.30-14.00).
Ansøgning og CV sendes til mail@michaelskolen.dk

Klasselærer søges til 5.-8. klasse

Michaelskolen søger en engageret og kompetent klasselærer til vores 5. klasse med tiltrædelse 1. august 2020.
Det er en deltidsstilling, der kan udvides efter kompetencer og behov.

Forventninger til dig:

• Du skal have lyst og mod til at gå ind i den store opgave det er at føre og lede eleverne gennem mellemskoleforløbet 5. – 8. klasse.
  • Du interesserer dig for og har viden om steinerpædagogikken og de praktiske og pædagogiske udfordringer, der er ved at varetage opgaven som klasselærer.
  • Du kan og tør bruge dig selv som menneske, lytte, komme i møde og favne den mangfoldighed og de mange forventninger, der er til dig.
  • Du kan etablere og bevare et åbent og fordomsfrit samarbejde med klassens forældregruppe.
  • Du kan strukturere dine opgaver selvstændigt i et samarbejde med skolens øvrige lærere.
  • Du kan træde ind i et åbent samarbejde med lærerkollegiet og deltage i det fortløbende pædagogiske og administrative arbejde.
  • Du har gennemført uddannelsen fra det Steinerpædagogiske Deltidsseminarium.

Vi tilbyder:

• En spændende mulighed for at gøre en væsentlig forskel for udviklingen af elevernes læring og menneskesyn.
  • Et arbejdsfællesskab, hvor du kommer til at være med til at styrke Michaelskolens virke og udvikling.
  • Et kunstnerisk arbejdsmiljø, hvor musik, håndværk, kunst, bevægelse og fag som dansk, matematik og sprog går hånd i hånd.
  • En frihed til selv at etablere og forme din undervisning.
  • En skole, der i skrivende stund rummer 325 elever og studerende fra børnehaveklasse til og med 12. klasse, hvor det 12-årige skoleforløb afsluttes med en 12. klasses årsopgave under det forholdsvis nyetablerede Steiner-HF.
  • Charmerende, omend noget trange røde træhuse, der ligger smukt ned til Sømosen.

Løn efter gældende overenskomst mellem Finansministeriet og Lærernes Centralorganisation.

Ansøgning sendes til:
Michaelskolen ”Ansøgning”
Stokholtbuen 25,
2730 Herlev
Eller til mail@michaelskolen.dk

Hvis du har spørgsmål til stillingen, kan du kontakte:
Susanne Løwe Pihl 20424388 – suspihl@gmail.com eller
Pernille Landing Lund 22300978 – pernille.landing@gmail.com