Klasselærer 1. klasse august 2018

Vi søger en engageret og kompetent klasselærer til vores kommende 1. klasse fra 1. august 2018.
Du skal have lyst og mod til at gå ind i den store opgave det er at føre og lede eleverne gennem grundskoleforløbet 1.- 8. klasse – fagligt og menneskeligt. Du skal samtidig etablere et åbent og fordomsfrit samarbejde med klassens forældregruppe.

Vi forventer, at du kan træde ind i et åbent samarbejde med lærerkollegiet og her deltage i det fortløbende pædagogiske og administrative arbejde.

Det er en forudsætning, at du har kendskab til steinerpædagogik.
Der vil være mulighed for at studere pædagogik ved den Steinerpædagogiske Deltidsuddannelse, et tre årigt forløb som betales af skolen.

Michael Skolen ligger smukt ned til Sømosen, og vi er lige nu  ca.270 elever fra børnehaveklasse til og med 12. klasse, hvor skoleforløbet afsluttes med 12. klasses årsopgave under det nyetablerede Steiner-HF.

Stillingen er med tiltræden 1. august 2018. Løn efter gældende overenskomst mellem Finansministeriet og Lærernes Centralorganisation.

Ønskes yderligere information kontakt venligst Michael Skolens Ansættelsesudvalg v/ Steve Greenwood tlf.: 26115121

Ansøgningsfrist: 2. februar 2018

Michaelskolen