Pædagog til Michael skolens SFO i sygevikariat.

Michaelskolen søger snarest muligt en Rudolf Steiner pædagog/pædagog med kendskab til steinerpædagogik til vores SFO. Stillingen er et sygevikariat frem til jul, med mulighed for forlængelse.

Vores SFO er et pædagogisk tilbud, der arbejder ud fra Rudolf Steiners menneskebillede. Her skaber vi et trygt sted for børnene, hvor man mødes, får nye venskaber, kan gøre sig i husflid, boldspil, god mad, leg og kreative projekter. Her er højt til loftet og masser af grin. Alle er med, både børn og voksne, til at gøre vores hus til et vigtigt sted at være. Vi har alle ansvar over for hinanden og vores sociale fællesskab.

Vi har til huse i et naturskønt område ved Sømosen i Herlev, med masser af udeliv, bål, skov, hyggekroge og værksted.

Vi søger en medarbejder med en stærk pædagogisk faglighed (antroposofisk), et godt overblik, som er mødestabil. Du er omsorgsfuld, initiativtagende, iderig og kreativ, og har et godt humør. Du kan lede en gruppe børn og igangsætte projekter og arbejde selvstændigt.

Stillingen er på 22 timer om ugen. Arbejdstiden ligger i eftermiddagstimerne fra kl.12.30 -17.00, en enkelt dag fra 10.00.

Ansøgningsfrist : Hurtigst muligt.

Ansøgning, CV og øvrige relevante oplysninger, sendes til: sfo@michaelskolen.dk. Mærk ansøgningen ”Pædagog”.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at ringe på til Gregers på telefon 22 25 10 77 bare ikke mellem 12.30-17.00. (SFO’ens åbningstid)

Vi glæder os til at høre fra dig.