Michaelskolens SFO og Klub søger pædagogiske medhjælpere

Vil du have en hverdag med en masse skønne børn.

På Michael skolen søger vi to pædagogiske medhjælpere, én til SFO’en og én til klubben.
Vi er 2 separate huse, men vi arbejder sammen på tværs. I begge huse er hovedopgaven at skabe en god og tryg hverdag for børnene, bygget op omkring en dagsrytme, ugerytme og årsrytme.

Vi bor i et naturskønt område med eng og mose i baghaven, så evner i udeaktiviteter er et stort plus. Det samme er håndarbejdsfærdigheder.

Vi søger medarbejdere med overblik, som har energi og selv kan sætte ting i gang. Du skal turde at være dig selv, og være nærværende, en god rollemodel for børnene.

I SFO’en har vi børn fra 1., 2. og 3. klasse. Her er vi to pædagoger og to pædagogiske medhjælpere. Vores nye medhjælper skal arbejde 21 timer om ugen fra 1. august.

I klubben er børnene fra 4., 5., og 6. klasse. Her er vi en pædagog og en pædagogisk medhjælper, som skal arbejde 20 timer om ugen, med start 12. august.
Lyder det som noget for dig, så skriv en ansøgning til sfo@michaelskolen.dk senest d. 3. juni.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at ringe på tlf:44 84 98 99 mellem 11.30 og 12.30, eller sende en mail.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Brombærhuset søger 1 pædagog

Stillingen er på 37 timer i børnehaven.

Brombærhuset er en Rudolf Steiner børnehave/vuggestue, der hører til Michael Skolen.
Vi ligger på grænsen mellem Ballerup og Herlev i et dejligt naturskønt område med Sømosen i vores baghave. Vi bruger ofte mosen, som var det vores egen.
Vi er 50 børnehavebørn, 14 vuggestuebørn og 14 voksne, der alle er med til at gøre hverdagen harmonisk, spændende, fantasifuld og fuld af leg.

Vi søger:

• en uddannet pædagog, enten uddannet Rudolf Steiner pædagog eller har en forståelse for og en stor interesse i det antroposofiske menneskesyn.
  • hviler i sig selv og kan møde børnene, hvor de er i deres verden.
  • kan påtage sig alle pædagogiske arbejdsopgaver lige fra eventyr og sangleg, til at planlægge aktiviteter mv. ud fra det enkelte barn og børnegruppens behov.
  • i samarbejde med sine kollegaer kan reflektere over sit arbejde og sin pædagogiske opgave i forhold til det samfund vi lever i.
  • er kreativ og kan lide at inddrage børn i aktiviteter og gøremål.
  • er god til forældresamarbejdet.
  • er bevidst om sin egen rolle som efterlignelsesværdig.
  • gerne vil udelivet og kan lide at lave bål, snitte og lave andre udendørsaktiviteter børnene kan vær en del af.
  • er aktiv, fleksibel og gerne vil have en hverdag, som består af mange forskellige opgaver.

Derudover må du gerne have et åbent sind, være nysgerrig, tålmodig og god til at omstille dig. Vi kan tilbyde dig en god arbejdsplads med et stort fokus på børnenes trivsel.

Lyder dette som noget for dig, så send en ansøgning til: brom@michaelskolen.dk
Det har ingen betydning om du er nyuddannet eller har mange års erfaring.
Ansøgningsfristen er den 11. juni 2019.

brom@michaelskolen.dk eller ring på telefon 49 29 95 55 el. 29 28 65 28.

Brombærhuset søger 2 pædagogmedhjælpere

Pr. 1. august 2019 søger vi 2 pædagogmedhjælpere 33-37 timer om ugen til vores børnehave.

Brombærhuset er en Rudolf Steiner børnehave/vuggestue, som hører til Michael Skolen.
Lige nu er vi 50 børnehavebørn, 14 vuggestuebørn og 14 voksne – både mænd og kvinder, der alle er med til at gøre hverdagen rytmisk, harmonisk, spændende, fantasiful og fuld af leg.

Vi søger 2 pædagogmedhjælpere der hviler i sig selv og som udgangspunkt har et godt humør og et godt overblik.
Du har et åbent sind, er nysgerrig, fantasifuld, tålmodig og vil gerne have en hverdag, der kan bestå af mange forskellige opgaver.
Du skal kunne lide, at lave aktiviteter med børn. Det vil være et plus, hvis du brænder for udelivet, kan lide at lave bål, snitte og lave andre aktiviteter i naturen, som børnene kan være en del af.

Er du interesseret i at søge stillingen, så send din ansøgning til:Brom@michaelskolen.dk
Ansøgningsfristen er den 11. juni 2019.

Har du yderligere spørgsmål er du velkommen til at kontakte Brombærhuselt på mail: brom@michaelskolen.dk
eller ring på telefon 49 29 95 55 el. 29 28 65 28.