Michael Skolen søger klasselærer til 1. klasse

Vi søger en engageret og kompetent klasselærer til vores 1. klasse, der er en deltidsstilling som udgangspunkt, men som kan udvides alt efter kompetencer og behov.

Tiltrædelse så hurtigt som muligt.
Du skal have lyst og mod til at gå ind i den store opgave det er at føre og lede eleverne gennem grundskoleforløbet 1.- 8. klasse – fagligt og menneskeligt.
Du skal samtidig etablere et åbent og fordomsfrit samarbejde med klassens forældregruppe.

Vi forventer, at du kan træde ind i et åbent samarbejde med lærerkollegiet og her deltage i det fortløbende pædagogiske og administrative arbejde.

Ansøgeren skal helst have uddannelsen fra det Steinerpædagogiske Deltidsseminarie.
Man skal være indstillet på at tage uddannelsen, et tre årigt forløb som betales af skolen, hvis man ikke har den.

Michael Skolen ligger smukt ned til Sømosen, og vi er lige nu ca. 300 elever fra børnehaveklasse til og med 12. klasse, hvor skoleforløbet afsluttes med 12. klasses årsopgave under det nyetablerede Steiner-HF.

Løn efter gældende overenskomst mellem Finansministeriet og Lærernes Centralorganisation.

Ønskes yderligere information kontakt venligst Michael Skolens Ansættelsesudvalg v/ Steve Greenwood tlf.: 26 11 51 21

Ansøgningsfrist: snarest

Michael Skolen