Pædagog/pædagogisk medarbejder til Michael skolens SFO (forlænget frist)

Michael skolen søger pr. 1. marts 2020 et velkvalificeret menneske til en pædagogisk stilling i vores SFO. Meget gerne med kendskab til steinerpædagogik.

Vi har til huse i et naturskønt område ved Sømosen i Herlev, med masser af udeliv, bål, skov, hyggekroge og værksted.

Vores eftermiddagstilbud, er et pædagogisk tilbud, rammen er sat af vores dygtige medarbejdere, der arbejder ud fra Rudolf Steiners menneskebillede. Her skaber vi et trygt sted for børnene, hvor man mødes, får nye venskaber, kan gøre sig i husflid, boldspil, god mad, leg og kreative projekter mm. Her er højt til loftet, masser af grin. Alle er med, børn og voksne, til at gøre vores hus til et vigtigt sted at være, i at bære et ansvar over for hinanden og vores sociale fællesskab.

Vi søger en medarbejder med en god pædagogisk faglighed (antroposofisk), et godt overblik, mødestabil, omsorgsfuld og initiativtagende. Iderig og kreativ samt et godt humør. Vi forestiller os at du kan lede en gruppe børn og igangsætte projekter og arbejde selvstændigt.

Stillingen er på 24 timer om ugen, det kan være den på et tidspunkt kan udvides til 30 timer.

Arbejdstiden ligger primært i eftermiddagstimerne fra kl. 12.30 -17.00, en ugentlig mødedag fra kl. 10.00 samt enkelte formiddage og weekenddage.

Løn og ansættelse efter overenskomst.

Ansøgningsfrist: Så hurtigt så muligt. Samtaler holdes løbende.

Ansøgning, CV og øvrige relevante oplysninger, sendes til: sfo@michaelskolen.dk

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at ringe til Gregers på telefon 22 25 10 77 bare ikke mellem 12.30-17.00. (SFO’ens åbningstid)

Vi glæder os til at høre fra dig.

Klasselærer søges til 5.-8. klasse

Michaelskolen søger en engageret og kompetent klasselærer til vores 5. klasse med tiltrædelse 1. august 2020.
Det er en deltidsstilling, der kan udvides efter kompetencer og behov.

Forventninger til dig:

• Du skal have lyst og mod til at gå ind i den store opgave det er at føre og lede eleverne gennem mellemskoleforløbet 5. – 8. klasse.
  • Du interesserer dig for og har viden om steinerpædagogikken og de praktiske og pædagogiske udfordringer, der er ved at varetage opgaven som klasselærer.
  • Du kan og tør bruge dig selv som menneske, lytte, komme i møde og favne den mangfoldighed og de mange forventninger, der er til dig.
  • Du kan etablere og bevare et åbent og fordomsfrit samarbejde med klassens forældregruppe.
  • Du kan strukturere dine opgaver selvstændigt i et samarbejde med skolens øvrige lærere.
  • Du kan træde ind i et åbent samarbejde med lærerkollegiet og deltage i det fortløbende pædagogiske og administrative arbejde.
  • Du har gennemført uddannelsen fra det Steinerpædagogiske Deltidsseminarium.

Vi tilbyder:

• En spændende mulighed for at gøre en væsentlig forskel for udviklingen af elevernes læring og menneskesyn.
  • Et arbejdsfællesskab, hvor du kommer til at være med til at styrke Michaelskolens virke og udvikling.
  • Et kunstnerisk arbejdsmiljø, hvor musik, håndværk, kunst, bevægelse og fag som dansk, matematik og sprog går hånd i hånd.
  • En frihed til selv at etablere og forme din undervisning.
  • En skole, der i skrivende stund rummer 325 elever og studerende fra børnehaveklasse til og med 12. klasse, hvor det 12-årige skoleforløb afsluttes med en 12. klasses årsopgave under det forholdsvis nyetablerede Steiner-HF.
  • Charmerende, omend noget trange røde træhuse, der ligger smukt ned til Sømosen.

Løn efter gældende overenskomst mellem Finansministeriet og Lærernes Centralorganisation.

Ansøgning sendes til:
Michaelskolen ”Ansøgning”
Stokholtbuen 25,
2730 Herlev
Eller til mail@michaelskolen.dk

Hvis du har spørgsmål til stillingen, kan du kontakte:
Susanne Løwe Pihl 20424388 – suspihl@gmail.com eller
Pernille Landing Lund 22300978 – pernille.landing@gmail.com