Brombærhuset søger 2 pædagoger

Begge stillinger er på 37 timer og i børnehaven.

Den ene stilling er med tiltrædelse snarest, vi venter gerne på
den rigtige.
Ansøgningsfrist d. 2. april 2018

Den anden stilling er med tiltrædelse 1. august 2018
Ansøgningsfrist d. 14. maj 2018

Brombærhuset er en Rudolf Steiner børnehave/vuggestue, der hører til Michael Skolen.
Vi ligger på grænsen mellem Ballerup og Herlev i et dejligt naturskønt område med Sømosen i vores baghave. Vi bruger ofte mosen, som var det vores egen.
Vi er 50 børnehavebørn, 14 vuggestuebørn og 14 voksne, der alle er med til at gøre hverdagen harmonisk, spændende, fantasiful og fuld af leg.

Da Pernille starter sin egen børnepasning og Hanne går på efterløn, søger vi i Brombærhuset 2 pædagoger der:
– er uddannede pædagoger, enten uddannet Rudolf Steiner pædagog eller har en forståelse for og en stor interesse i det antroposofiske menneskesyn.
– hviler i sig selv og kan møde børnene, hvor de er i deres verden.
– kan påtage sig alle pædagogiske arbejdsopgaver lige fra eventyr og sangleg, til at planlægge aktiviteter mv. ud fra det enkelte barn og børnegruppens behov.
– i samarbejde med sine kollegaer kan reflektere over sit arbejde og sin pædagogiske opgave i forhold til det samfund vi lever i.
– er kreativ og kan lide at inddrage børn i aktiviteter og gøremål.
– er god til forældresamarbejdet.
– er bevidst om sin egen rolle som efterlignelsesværdig.
– gerne vil ude livet og kan lide at lave bål, snitte eller lave andre udendørs aktiviteter børnene kan være en del af.
– er aktiv og gerne vil have en hverdag, som består af mange forskellige opgaver.

Derudover må du gerne have et åbent sind, være nysgerrig, tålmodig og god til at omstille dig. Vi kan tilbyde dig en god arbejdsplads, med et stort fokus på børnenes trivsel.
I øjeblikket er vi i gang med en større forandringsproces i personalegruppen.
Du kan være med til at påvirke denne og blive en del af en ny kultur.

Lyder dette som noget for dig, så send en ansøgning til: brom@michaelskolen.dk
Det har ingen betydning om du er nyuddannet eller har mange års erfaring.

Har du yderligere spørgsmål er du velkommen til at kontakte Brombærhusets leder, Birgitte på mail: brom@michaelskolen.dk
eller ring på telefon 49 29 95 55.